DeadGoat's Photo-Hunting

By: DeadGoat BathoryAria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Aug-2008 10:36 Email | Share | | Bookmark
Bunga Api @ PUTRAJAYA

 
 
 
View all 6 photos...
Sempene Malaysia merdeka untuk tahun ke-51 nih aku saje jer nak try amek gamba bunge api, ni my 1st time shoot bunge api tuh ... equipment pon xde mane sgt pon, cume berbekalkan lightstand yg aku convert jd tripod (tripod xde laa mon =() dan menggunakan timer (pasal xde remote, =P) so aku pon try la sh00t bunge api utk pertama kalinye.. x tau la jadi ke tidak... fyi, bunge api ni kalau x salah kontesten dari negara Australia...
anyway enjoy maderfader





Sunday, 3-Aug-2008 16:29 Email | Share | | Bookmark
Kamarul & Lydiana

 
 
 
View all 16 photos...










Tuesday, 8-Jul-2008 20:24 Email | Share | | Bookmark
Kejuaraan Tomoi @ Stadium Titiwangsa

 
 
 
View all 6 photos...






Lokasi: Stadium Titiwangsa, Tmn Titiwangsa Kuala Lumpur


Saturday, 28-Jun-2008 16:26 Email | Share | | Bookmark
Nano & Momoi

 
 


Saturday, 31-May-2008 13:05 Email | Share | | Bookmark
Mie & Azila

 
 
 
View all 7 photos...




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net